hypotheek op maat

Wij leveren geen doorschuifhypotheken. Geen doe-het-zelf-berekeningen die geen rekening houden met je persoonlijke zaken. Geen online hypotheken die je toch niet kunt afsluiten. Geen rentepercentages die bedoeld zijn om je te lokken maar zelden worden gegeven.

Wij inventariseren je financiële zaken, denken na over wat het beste is voor joú, rekenen, begroten, bespreken en komen met een advies. Rekening houdend met je huidige situatie en je toekomst, je plannen, wensen en randvoorwaarden.

Pas als we zeker weten wat het beste is, maken we een voorstel en lichten dat toe. In een persoonlijk gesprek met je vaste adviseur.

Daar kun je op vertrouwen

vroeg of laat met pensioen

Pensioen moet goed zijn; daar is iedereen het over eens. Maar wat is goed? En belangrijker: is jóuw pensioen goed?

Uiteindelijk bepaal je zelf wat een goed pensioen is en waarmee je een prettig leven hebt, maar dat is niet eenvoudig vast te stellen. Want hoeveel heb je nodig, wat heb je daarvan al opgebouwd en is er voldoende tijd om het aan te passen?

Als wij met je over pensioen praten dan beginnen we met uitzoeken wat er is, vervolgens maken we samen met je een inschatting wat je nodig hebt en een plan om daar te komen.

Daarbij komen alle opties voor opbouw op tafel maar ook vrijheid, fiscaliteit en bestedingsdoelen, schenken en erfplannen.

Zodat je echt weet waar je aan toe bent

vermogen om niets te doen

Wil je vermogen opbouwen; een appeltje voor de dorst of heb je een bepaald doel voor ogen? Afhankelijk van tijd, soort en hoogte van de besteding zal je een keuze moeten maken en juist dat is tegenwoordig niet eenvoudig.

Sparen voelt veilig maar het huidige rentepercentage is lager dan de inflatie en zal op termijn wellicht onvoldoende opbrengen. Beleggen brengt variatie met zich mee, maar slaap je daar wel goed van? En de enige veilige haven, obligaties, is die nog wel te vertrouwen bij de huidige lage rente?

Wij hebben een heldere kijk op sparen en beleggen: jij bepaalt en wij voeren uit. Dus zoeken we de beste spaaroplossing, de slimste beschikbaarheidsopties en als je wilt, vermogensbeheerder.

Zodat je lekker slaapt

verzekeren is niet saai

Je eigen adviseur van buro philip van den hurk geeft je persoonlijk financieel advies, passend bij je situatie. Het is misschien niet het meest spannende onderdeel, maar daar hoort ook verzekeringen bij. De juiste dekking bepaalt dan of de prijs goed is en de afhandeling maakt het verschil.

Wil je een onafhankelijk advies en niet te veel of te weinig verzekeren, maar ook niet meer betalen dan op internet?

Wij kunnen bestaande verzekeringen voor je analyseren, alternatieven selecteren en verzorgen. Via ons of desgewenst online houd je het overzicht.

Saai? Goed geregeld

Banken, verzekeraars en beheerders waar we mee samenwerken