TEAM

Buro philip van den hurk bestaat ruim 30 jaar en is gevestigd in Eindhoven en Arnhem. Met zo’n zestig medewerkers hebben we elk specialisme in huis dat je als particulier of ondernemer nodig kunt hebben voor je persoonlijke financiën.

Mensen die dagelijks voor je klaar staan en stuk voor stuk hoog opgeleid zijn om je het beste te bieden. Als wij een hypotheek verzorgen dan wordt uiteraard alles er omheen geregeld, administratieve rompslomp voorkomen en afspraken geregeld. Dreigt er iets mis te gaan dan kun je er op vertrouwen dat we eerder met het bijltje hebben gehakt en het oplossen.

Onze 30-jarige ervaring gaat over hypotheken, maar ook over verzekeren en vermogensplannen. En over sparen en pensioenen, arbeidsongeschiktheid en financiële planning. Maar jij bepaalt waar je ons voor nodig hebt en je kunt er dan op rekenen dat wij verstand van zaken hebben.

Wij zijn er van overtuigd dat we je positief zullen verrassen. Dus neem de proef op de som en neem contact op voor een eerste kennismaking.

Proberen? Bel ons en we plannen direct een afspraak in